perjantai 25. maaliskuuta 2016

Kenguruponi

Painoin ohituskaistaa niin et taas kortti meni
silti poliisi komeest autosta vaan onnitteli
 - Cheek, Timantit on ikuisia -

Ensimmäiset 10 kuvaa screenshotteja molemmilta ratavideoilta

 Hellö!
Ihan turhaan epäilin sitä 80cm ilmottautumista, sillä hyvinhän se meni. Niin meni myös 60cm, joskin menin yhdessä kohdassa ihan hukkaan ja meinasin lähestyä 11. väärästä suunnasta! En kuitenkaan hypännyt yhtäkään väärää estettä, joten ylimääräinen 4 virhepistettä tuli ainoastaan enimmäisajan ylityksestä.
Molemmat radat sujuivat hyppyjensä osalta melko samalla lailla. Ensimmäiset hypyt olivat vähän tökeröitä, tultiin läheltä ja kaukaa enkä ollut ihan jutun juonessa mukana. Loppua kohden meno parani ja meno muuttui siistimmäksi.

ratavideot:

Kaikki kuvat ja videot (c)Alina Martinantti


 Lotta hyppää esteet hyvällä ilmavaralla, kuten ylemmästä kuvasta voi nähdä. Radalla se vaan on menossa kovempaa ja kovempaa seuraavalle esteelle, joten vauhdista ei ole pulaa. Siksi välillä jään vähän hitaaksi ja jälkeen sen ajatusmaailmasta, ja tulee harha-arvioita radalla :D










Tämä sekä loput kuvat Nikon D3100


 Lopputulos oli kuitenkin 0 virhepistettä ja pronssia, kuten pikkuveljeni sen niin totesi. Ihan hyvin siis, sillä muut ratsukot olivat oikeasti todella hyviä ja ne tekivät ainakin siistimpiä ratoja, kuin omamme. Kyseessä ei kuitenkaan ollut tyyliluokka, joten parhaat eli nopeimmat sijoittukoon!

Ennen luokkia.

 Eka yhteinen ruusuke!
Tästä on hyvä lähteä parantamaan! Seuraavissa kisoissa menemme varmaan luokat 70cm ja 80cm, ja kyseiset kisat tulee olemaan joko 10.4. Alvan tallilla, tai 23.4. Capri-tallilla riippuen siitä, miten pääsemme treenailemaan.

Ootteko te päässeet jo kisaamaan? Millä tasolla kisaatte ja missä lajissa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti